Lõunasöögi retseptid

Kapsa-majoneesisalat 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 12:45
Kapsasalat porgandi, punase sibula, rosinate ja soolapähklitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kapsast
4 porgandit
2 punast sibulat
1/2 dl valget veiniäädikat
2 tl soola
1 dl magushaput kastet
1 dl rosinaid
200 g majoneesi
1 dl soolapähkleid

Valmistamine
Peenesta kapsas (näiteks köögikombainiga). Puhasta ja riivi porgandid. Viiluta sibul. Sega kapsas, porgand ja sibul veiniäädika, soola, magushapu kastme ja rosinatega. Pane salat ööseks külmkappi tõmbama. Enne serveerimist nõruta kapsast eraldunud vedelik välja, lisa majonees ja soolapähklid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee