Lõunasöögi retseptid

Tuunikala-riisisalat 

Toidutare, 3. juuni 2005, 11:02
Kerge eine kaalukatele, TST 5,5

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 sl tuunikala omas mahlas
1 paprika
2 noort mugulsibulat
2 tomatit
kresssalatit
2 tl kuni 20% majoneesi
1/2 sidruni mahl
80 g keedetud riisi
sinepit
soola
pipart

Valmistamine
Tükelda tuunikala ja aedvili, sega juurde kresssalat ning ülejäänud komponendid. Maitsesta soola, pipra ja sinepiga. Hea teada ! Enne serveerimist lase salatil veidi aega maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee