Hommikusöögi retseptid

Šašlõkivorst 

Toidutare, 18. mai 2008, 14:22
Maitsestamiseks kasutatud paras kogus pipart, äädikat ja sibulat teevad sellest vorstist lemmiku teravama elamuse austajatele. Maitset aitab esile tuua põnev kirsikaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
grillvorste (Maks ja Moorits)
Kirsikaste
200 g ilma kivideta kompotikirsse (koos vedelikuga)
1 šalottsibul
1 spl fariinsuhkrut
1 tl peeneks hakitud ingverit
1 spl sojakastet
1 tl võid
200 g punast veini

Valmistamine
Haki šalottsibul ja prae see pannil võis koos ingveriga. Lisa vein, sojakaste ja suhkur ning keeda, kuni vedelik on kahanenud poole võrra. Lisa kirsid koos vedelikuga, lase taas keema ja vajadusel paksenda tärklisega. Sobib serveerimiseks nii šašlõkivorstide kui erinevate lihadega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee