Lambaliha retseptid

Terav lambapada 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:48
Lambafilee hautis paprika, tomati ja maisiga kaalukatele. TST 22.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 25 minutit, valmimisaeg 45 minutit.

Koostisosad
500 g lambalihafileed
30 g suitsupeekonit
4 tl taimeõli
3 erivärvilist paprikat
2 sibulat
2 küüslauguküünt
800 g purustatud konservtomateid
200 ml puljongit 1 tl pulbrist
300 g konservmaisi
1 sl Sambal Oelek kastet
pipart

Valmistamine
Lõika lambafilee tükkideks. Prae kuumas õlis hästi läbi, lisa peekonitükid. Lõika paprikad ribadeks, sibulad kuubikuteks ja purusta küüslauguküüned. Lisa kõik liha hulka. Lisa tomatid ja puljong ning hauta 40 minutit. Vahetult enne valmimist lisa mais. Maitsesta Sambal Oelek kastme ja pipraga. Antud kogusest saab 4 portsjonit, 1 portsjon - 5,5 punkti. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee