Terav lambapada
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 25 minutit, valmimisaeg 45 minutit.
Koostisosad
500 g lambalihafileed
30 g suitsupeekonit
4 tl taimeõli
3 erivärvilist paprikat
2 sibulat
2 küüslauguküünt
800 g purustatud konservtomateid
200 ml puljongit 1 tl pulbrist
300 g konservmaisi
1 sl Sambal Oelek kastet
pipart
Valmistamine
Lõika lambafilee tükkideks. Prae kuumas õlis hästi läbi, lisa peekonitükid. Lõika paprikad ribadeks, sibulad kuubikuteks ja purusta küüslauguküüned. Lisa kõik liha hulka. Lisa tomatid ja puljong ning hauta 40 minutit. Vahetult enne valmimist lisa mais. Maitsesta Sambal Oelek kastme ja pipraga. Antud kogusest saab 4 portsjonit, 1 portsjon - 5,5 punkti.
Kommentaarid (0)