Lõunasöögi retseptid

Kuningkrevetid salatiga 

Toidutare, 2. juuni 2005, 13:12
Grillroog kaalukatele. TST-8

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimiseks 2 tundi, grillimisaeg 10 minutit.

Koostisosad
240 g kuningkrevette (40 tükki)
4 küüslauguküünt
2 laimi või sidruni mahl
2 tl oliivõli
soola
viie pipra segu
SALAT:
200 g kirsstomateid
2 kollast paprikat
50 g lehtsalatit
2 tl taimeõli
4 tl valge veini äädikat
2 tl laimi- või sidrunimahla
1 tl magusat sinepit
2 tl ürte

Valmistamine
Torka iga varda otsa 5 kuningkrevetti. Suru puruks küüslauguküüned ja sega laimi- või sidrunimahla, õli, soola ja pipraga. Hoia krevetivardaid 2 tundi marinaadis. Salati jaoks poolita tomatid, lõika paprikad ribadeks ja rebi lehtsalat suupärasteks tükkideks. Sega õli äädika, laimi- või sidrunimahla ja sinepiga. Sega juurde ürdid, maitsesta soola ja pipraga. Sega salatiained kastmega ja lase pisut tõmmata. Võta vardad marinaadist välja, nõruta ja grilli neid 10 minutit. Samal ajal pööra vardaid ning võõpa neid üle marinaadiga mitu korda. LisandiksGrillitud tomatid, mis on kaetud hästi õhukeste küüslauguviiludega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee