Salati retseptid

Spargli-arugulasalat 

Toidutare, 1. juuni 2005, 13:50
Salat kaalukatele. TST-12

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistuseks 15 minutit, marineerimiseks 30 minutit, valmimiseks 5 minutit.

Koostisosad
1 kg sparglit
8 tl oliivõli
2 küüslauguküünt
kimp peterselli
6 sl heledat balsamäädikat
200 ml suhkruta õunamahla
soola
pipart
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
100 g õlita kuivatatud tomateid
200 ml köögiviljapuljongit 1 tl puljongipulbrist
250 arugulasalatit
2 sl kõrvitsaseemneid

Valmistamine
Lõika spargel tükkideks. Kuumuta pannil 4 tl õli ja prae selles sparglit 5 minutit. Suru katki küüslauguküüned, haki peeneks petersell. Sega kokku küüslauk, äädikas, õunamahl ja ülejäänud õli, lisa petersell, maitsesta soola, pipra ja suhkruasendajaga. Kalla kaste sparglile ning lase 30 minutit tõmmata. Lõika tomatid tükkideks, vala peale kuum puljong ja lase 10 minutit pehmeneda. Sega tomatid ja arugulasalat, tõsta kõik taldrikutele ja garneeri kõrvitsaseemnetega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee