Lõunasöögi retseptid

Maahärra kerge supp 

Ruth, 2. juuni 2005, 11:31
Kalasupp.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk külmutatud köögiviljasegu
4 sl võid või toiduõli
200-300 g tükeldatud kalafileed(siig, koha, luts, ahven, vikerforell)
2 kartulit
1 suurem mugulsibul
7-10 kadakamarja või rohelist terapipart
1 loorberileht
1 sl teravamaitselist ketšupit
tükike sidrunikoort
leivanukk
2 sl hakitud maitserohelist(till, petersell, tüümian, sibulapealsed)
maitse järgi soola ja jahvatatud valget pipart
1,2 l vett

Valmistamine
Kuumuta hakitud sibul ning tükeldatud kartulid pannil võiga läbi. Lisa köögiviljasegu ja kuumuta veel mõned minutid, seejärel tõsta kõik suuremasse potti. Lisa tükeldatud kalafileed , leivanukk, sidrunikoor, ketshup, loorberileht , kadakamarjad, sool ning pipar ja vala keev vesi peale. Hauta suppi tasasel tulel kaanega kaetud nõus veel 5-10 minutit. Eemalda supist leivanukk ning sidrunukoor, puista peale hakitud maitseroheline ja serveeri kohe.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee