Lõunasöögi retseptid

Vorsti-makaronivorm 

Toidutare, 10. september 2008, 09:08
Maitsev vormiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g sauna- või mõnd muud vorsti
õli
300 g farfallet või liblikpastat
Juustukaste: 1½ dl kohvikoort
2 tl kuivatatud basiilikut
2 küüslauguküünt
2 dl riivjuustu
½ dl hakitud rohelist sibulat
½ dl hakitud peterselli
soola
pipart

Valmistamine
Lõika vorst kuubikuteks ja pruunista pannil õlis. Keeda pastat rohkes soolvees. Samal ajal sega koor basiiliku ja purustatud küüslauguga, kuumuta keemiseni ja sulata selles riivjuust. Sega hulka hakitud roheline sibul ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Nõruta pasta ja vala rasvainega määritud ahjuvormi. Tõsta peale vorstikuubikud ja vala üle juustukastmega. Pane 10 minutiks 200 kraadisesse ahju ja serveeri kuumana värske salatiga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee