Lõunasöögi retseptid

Pajaroog seafileega 

Toidutare, 3. november 2008, 14:14
Pajaroog seafileega Kaisa
Seafilee köögiviljadega apelsinikastmes

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Seafilee
4 tk Porgand
100 g Porrulauk
300 g Rullkõrvits
3 tk Paprika
300 g Lillkapsas
1 tk Apelsin
5 dl apelsinimahl
50 g Austrikaste
Kana wokimaitseaine
Maisitärklis
Must pipar
Õli

Valmistamine
Puhasta seafileed ja lõika ribadeks. Pruunista kuumal pannil koos porru- ja porgandiribadega. Pisut hiljem lisa samuti ribadena paprika ja väikeste õisikutena ka lillkapsas ( või broccoli) ning pruunista neidki. Seejärel kalla juurde apelsinimahl ja austrikaste nii, et kõik oleks kaetud, sega korralikult läbi ja hauta kuni köögivili on valmis. Maitsesta wokimaitseainega ja paksenda maisitärklisega. Soovi korral võid juurde segada ka väiksemateks tükkideks lõigatud apelsinifileed. Kõrvale paku riisi või couscous`i.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee