Nädala kook

Bumerangitort 

Toidutare, 15. veebruar 2005, 09:12
Maitsev küpsetis kakao ja kookoshelvestega

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g jahu
1 tl söögisoodat
1 tl sidrunhapet
2 sl kakaod
2 sl kookoshelbeid (või hakitud pähkleid)
1 klaas suhkrut
1/2 tl soola
veidi vanilliini või 1/2 pakki vanillsuhkrut
150g võid
2 muna
2-3 sl piima
Vormi määrimiseks
võid
riivsaia
Kreem:
1 klaas tuhksuhkrut
1 sl kakaod
1/2 klaasi sulavõid
1 tl lahustuvat kohvi
1 sl kookoshelbeid (või pähkleid)
1/2 pakki vanillisuhkrut
2-3 munarebu

Valmistamine
Taigna valmistamiseks segatakse kõik kuivained, siis lisatakse vähehaaval vaheldumisi sulavõi, munad ja piim. Võiga määritud tordivormi pannakse taigen, tehakse pealt siledaks ja küpsetatakse keskmises kuumuses (180-200C) 45-50 min. Kreemiks ettenähtud toiduained hõõrutakse puulusikaga heledaks kergeks vahuks. Jahtunud kook kaetakse ning kaunistatakse kreemiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee