Lambaliha retseptid

Lambapraad 

Toidutare, 28. märts 2011, 12:36
Mee ja jogurtiga marineeritud lambaliha

Kogus: ühele

Koostisosad
1 lambareis
soola
sidrunimahla
küüslauku
1 sl hakitud ingverijuurt
jahvatatud kaneeli
kardemoni
nelki
kurkumit (kollajuur)
köömneid
safranit
paprikapulbrit
75 g rosinaid
60 g pistaatsiapähkleid
4 sl mandleid
4 sl mett
3 sl keeva vett
õli
150 g vôid
1/4 jogurtit

Valmistamine
Liha hõõruda maitseainetega, segada jogurt, mandlid ja rosinad, püreerida, hõõruda lihale, lõpuks mesi, marineerida liha 2 päeva. Marineeritud liha mässi fooliumisse ja küpseta 160 kraadi juures 5-6 tundi. eemalda lihalt foolium ja pruunista 200 kraadi juures liha veel üle.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee