Nädala kook

Rabarberi - purukook 

Toidutare, 4. märts 2005, 12:24
Rabarberikook kaneeliga

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g muretainast
1 kg rabarbrit
250 g suhkrut
jahvatatud kaneeli
Purukate:
350 g nisujahu
150 g suhkrut
200 g margariini

Valmistamine
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Rulli muretainas lahti ja kata sellega ahjuplaadi põhi ja servad. Küpseta koogipõhja 10 minutit 180-kraadises ahjus (soovitavalt kata enne tainaplaat küpsetuspaberiga ja nt kuivatatud hernestega, siis ei tõmba tainas kokku). Puhasta ja tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga. Laota eelküpsetatud koogipõhjale. Valmista purukate: haki omavahel jahu, suhkur ja pehme margariin. Küpseta 180-kraadises ahjus pool tundi. Serveeri jäätise või vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee