Lõunasöögi retseptid

Tadžiki šašlõkk 

Peeter Kard, 18. juuni 2008, 08:26
Lambalihašašlõkk. Liha peab jahedas maitsestuma 2-3 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg pehmet lambaliha
150 g laba õndrarasva
200 g sibulat
1 sidrun
1 kimp maitserohelist
400 g värskeid tomateid
soola
pipart
paprikapulbrit
koriandriseemneid
ja muid soovikohaseid vürtse

Valmistamine
Pehme lambaliha lõigatakse 30-40 g raskusteks tükkideks, segatakse rasvatükkide, hakitud sibula, vürtside, soola ja sidrunimahlaga. Lastakse 2-3 tundi seista jahedas kohas. Torgatakse vaheldumisi rasvatükkidega varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel. Tomatid torgatakse eraldi vardale ja küpsetatakse samuti. Valmis šašlõkile piserdatakse sidrunimahla ja antakse lauale koos tomatitega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee