Küpsetised

Rabarberi-karamellikook 

Toidutare, 1. detsember 2004, 21:40
Maitsev küpsetis

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PÕHI:
200 g võid
1 pakk Juubeli tordipulbrit (450 g)
TÄIDIS:
500 g rabarbereid
1 dl suhkrut
1 tl kaneeli
KATE:
4 muna
2 dl suhkrut
50 g võid
1 dl vett
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine
Näpi või ja tordipulber ühtlaseks tainaks. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupanni põhja. Kuumuta ahi 175 kraadini. Tükelda rabarberid ja sega suhkru ning kaneeliga. Vala segu tainale. Katte jaoks vahusta munad ja suhkur. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta. Vala segu munavahu hulka. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa munavahu hulka. Vala rabarberitele ja küpseta 25 minutit. Lõika kook jahtunult ruutudeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee