Kiudainerikkad toidud
24. november 2004, 09:34

Rabarberisupp mannaklimpidega

Rabarberisupp mannaklimpidega.

Koostisosad
300 g rabarberit
0,6 l vett
2-3 sl suhkrut
1/2-1 sl kartulijahu
KLIMBID:
1/2 kl piima
2 sl mannat
pisut soola
suhkrut
1 muna

Valmistamine
Rabarberilõigud keeta suhkruga maitsestatud vees pehmeks, lisada 1/2 klaasi külma veega segatud kartulijahu ja panna jahtuma. Keevast piimast ja mannast valmistada paks puder, mis maitsestada suhkru ja soolaga. Veidi jahtunud pudrule lisada vahustatud muna ja segada ühtlaselt läbi. Lusikaga võetud klimbid panna keeva vette. Keemisel pinnale tõusnud klimbid tõsta vahukulbiga külma vette. Enne serveerimist panna klimbid supi sisse. Mannaklimpe võib keeta ka supis.