Hommikusöögi retseptid

Hapupiimakaste 

Toidutare, 20. september 2004, 10:36
Külm hapupiimakaste sibula, hapukurgi, keedumuna ja maitserohelisega. Sobiv roog soojal ajal koos keedetud kartulitega. Enne serveerimisest lase jahedas maitsestuda.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 dl hapupiima
1 sibul
2 hapukurki
2 keedumuna
2 sl hakitud maitserohelist (murulauku, tilli, peterselli)
võimalusel hakitud maitsetaimi (basiilikut, aed-harakputke, kurgirohtu)
soola

Valmistamine
Sibul hakkida, hapukurk ja munad lõigata väikesteks kuubikuteks ning segada hapupiimaga. Maitsestada vähese soolaga. Kaste panna kaussi, peale riputada hakitud maitserohelist ja maitsetaimi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee