Prantsuse köök

Ratatouille 

Marilyn Bright, 22. september 2010, 12:26
Maitsev köögiviljahautis.

450 g tomateid, kooritud ja hakitud (või vastav kogus purustatud tomateid)3 purustatud küüslauguküünt2 oksakest tüümianioliiviõli1 tl suhkrut1 kooritud ja kuubikuteks lõigatud baklazhaan4 väikest suvekõrvitsat, viilutatud2 ribadeks lõigutud punast paprikat2 suurt sibulat, viilutatud8-10 basiilikulehte, hakitud4 sl hakitud petersellisoola ja pipart Valmistus:Hauta tomatid ja küüslauk koos suhkru ja tüümianiga väheses õlis madalal kuumusel.Teisel pannil kuumuta rohkem õli, selles küpseta järgemööda baklazhaanid, suvekõrvitsad, paprikad ja sibulad: kui ühed viljad on valmis, tõsta ära ja küpseta järgmised.Kui tomatid on tihkeks püreeks haudunud, lisa kõik aedviljad korraga, lase koos haududa umbes 5 minutit, maitsesta basiiliku, peterselli, soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee