Linnuliha retseptid

VÜRTSIKAS KANAWOK 

Ruth, 13. veebruar 2007, 09:00
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g broilerifileed
100 g sibulat, võimaluse korral rohelist
150 g paprikat
1 tšillipiprakaun
2 pk kanamaitselist nuudlirooga
austrikastet
Thai sweet chilli kastet
Red curryt
Pisut oliiviõli

Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul, paprika tšillikaun ja roheline sibul peenteks ribadeks.Same tee ka broilerifileega.Broilerifileeribadele lisa pisut curripastat ja oliiviõli, sega ja jäta maitsestuma. Kuumal wokpannil pruunista kõigepealt broilerifilee, seejärel lisa köögiviljad ning küpseta pisut (rohelise sibula kasutamisel lisada see alles peale küpsetamist). Vala nuudlitele keeva vett ja jäta 3 min pehmenema. Lisa neile ka kaasasolev puljongikotike.Pehmenenud nuudlid sega wokpannilkokku kanaköögiviljaseguga ning maitsesta austri- ja chillikastmega. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee