Küpsetised

Porgandikoogid 

Toidutare, 19. september 2004, 15:18
Porgandikook kohupiimakattega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
Põhi:
3 muna
2,5 dl suhkrut
4 dl jahu
0,5 tl soola
1 sl küpsetuspulbrit
1 sl kaneeli
200 g võid
4 dl toorest riivitud porgandit
1 dl konservananassi tükke
Kate:
250 g kohupiima
2 dl tuhksuhkrut
1 tl vaniljesuhkrut

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ning lisa taignasse koos sulatatud või, ananassi ja porgandiga. Vala taigen võiga määritud pannile ning küpseta 200°C kuumuses 20-25 minutit. Vedelda sulatatud juust, kastes see plekktopsi sees kuuma vette. Lisa juustule kohupiim, tuhksuhkur ja vaniljesuhkur. Määri segu koogipõhjale ja lõika kook neljakandilisteks tükkideks.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee