Toidukordade retseptid

RABARBERIPIRUKAS II 

Toidutare, 23. september 2008, 09:44
Valmistamisaeg määrmata.

Kogus: ühele

Koostisosad
Tainas:
2 dl nisujahu
2 sl suhkrut
125 g võid
Täidis:
500 g rabarbrit
1 dl suhkrut
1 sl kartulitärklist

Valmistamine
ValmistusviisSega jahu suhkruga, haki juurde või. Mulju tainas ühtlaseks. Puhasta rabarber ja lõika 2-3 cm tükkideks. Sega kartulijahu suhkruga, lisa rabarber. Pane täidis võitatud koogivormi, tainas ribadena peale. Küpseta 225-kraadises ahjus kuni pool tundi. Võta kook ahjust, lase veidi jahtuda ja serveeri vahukoorega. ServeerimisviisLisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee