Küpsetised

Rabarberikook kookoshelvestega 

Maire Suitsu, 5. juuni 2009, 11:41
Rabarberikook kookoshelvestega.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g margariini
2 dl suhkrut
3 muna
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
2 dl kookoshelbeid
1 dl 10%-list rõõska koort
4 dl viilutatud rabarbrit

Valmistamine
ValmistusviisVahusta pehme margariin suhkruga heledaks vahuks, lisa ükshaaval vahustades munad. Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur omavahel ja sõelu munavahu hulka. Lisa 1 dl kookoshelbeid, sega kergelt. Viimasena lisa rõõsk koor ja õhukesed rabarberiviilud. Vala tainas võitatud ja kookoshelvestega ülepuistatud lahtikäivasse rõngasvormi. Puista peale ülejäänud kookoshelbed ja küpseta 175-kraadise ahju keskosas 45-50 minutit, kuni kook servadest lahti lööb. Serveeri kooki leigelt või jahtunult. Sobib nii kohvilauale kui ka järelroaks. Juurde võib pakkuda külma piima, vanillikastet, vahukoort või jäätist.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee