Õhtusöögi retseptid
20. mai 2006, 05:48

SEALIHASHASHLÕKK SIBULAGA

Liha peab külmas maitsestuma 5-6 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g vähese rasvaga sealiha
5-6 sibulat
pipart
paprikapulbrit
soola
värskeid tomateid
värsket kurki
oliive
sidrunit
vürtsikastet või ketshupit

Valmistamine
ValmistusviisLiha lõigata 15-20 g raskusteks tükkideks, puistata peale soola, pipart ja paprikapulbrit. Lisada sibulaviilud, segada, asetada peale raskus ja lasta 5-6 tundi seista külmas kohas. Lihatükid torgata vaheldumisi sibularatastega varrastele ja küpsetada sütel või grillahjus. Võib küpsetada ka praeahjus või praadida pannil kuumas rasvas.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidTomat, kurk, maitseroheline, oliivid, sidrun ja shashlõkikaste või ketshup.