Küpsetised

Rosinamuffinid II 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 11:06
Rosinasõpradele

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g margariini
2 muna
3 dl suhkrut
1 dl rosinaid
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl rõõska koort
1 tl jahvatatud kardemoni
2 tl kaneeli
1/2 tl ingverit
vaniljesuhkrut

Valmistamine
Vahusta munad ja suhkur. Lisa vaheldumisi koore ning (sulatatud ja jahutatud) margariiniga jahu ning maitseained (soovi korral võib panna vähem või hoopis ära jätta ja asendada näiteks kookoshelvestega või kakaopulbriga või tükeldatud shokolaadi või pähklitega - vastavalt maitsele) ja küpsetuspulber. Viimasena lisada rosinad. J agada taigen vormidesse ja küpseta 200 C juures

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee