Lõunasöögi retseptid

OKROSHKA LIHAGA 

Toidutare, 20. aprill 2008, 05:25
Külm kaljasupp veiseliha, kurgi ja keedumunadega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
320 g keedetud veiseliha
1,2 l kalja
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
soola
sinepit
maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisKeedetud külm veiseliha ja kooritud kurgid lõigata peenteks ribadeks või väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida peeneks ja hõõruda vähese soolaga, kuni hakkab eralduma mahla. Kõvaks keedetud munad hakkida, segada koore, sibula, sinepi, suhkru ja soolaga. Siis valada juurde kali ja segada. Lisada liha, kurgitükid ja hakitud till.ServeerimisviisServeerida hästi külmalt.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee