Lõunasöögi retseptid

Täidetud sibulad pastaga 

Toidutare, 13. märts 2009, 14:47
Suitsupeekoniga täidetud küpsetatud sibulad juustupastaga.

ValmistusviisKoori sibulad ettevaatlikult ja keeda rohkes vees poolpehmeks. Kurna ja jahuta. Lõika sibulatel "katus" pealt ja väikese noa või lusika abil õõnesta seest tühjaks. Haki väljavõetud sibulamass peeneks. Pooled peekoniribadest haki ja prae pannil krõbedamaks ning sega sibulamassiga. Lisa sinna ka pisut Parmesani juustu. Maitsesta vajadusel soola, pipra ning näpuotsatäie hakitud tüümianiga. Topi saadud massiga õõnsad sibulad täis. Keera iga täidetud sibula ümber 2 peekoniviilu ja kinnita vajadusel tikuga. Vala igasse sibulasse sorts 35% rõõska koort ning küpseta need ahjus kuldpruuniks. Keeda pasta rohkes vees poolvalmiks. Valmista kaste ülejäänud rõõsast koorest ja sulatatud juustust ning sega poolvalmis pasta sinna juurde. Hauta pisut, kuni pasta on valmis. Maitseks võib lisada kanapuljongikuubiku. Serveeri juustupastat koos küpsetatud sibulatega. Kaunistuseks värsked tüümianioksad.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKrõbe sai.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee