Hommikusöögi retseptid

Kiivikaste 

Toidutare, 2. juuni 2005, 12:40
Kiivi, jogurti ja valge veini kaste sobib hästi grillitud linnuliha ja kala juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 dl maitsestamata jogurtit
1 dl kuiva valget veini
3 kiivit
soola
värskelt jahvatatud valget pipart

Valmistamine
Koori kiivid ja haki peeneks. Lisa vein, maitsestamata jogurt ning maitseained. Lase kastmel maitsestuda. Enne serveerimist sega kaste veel kord hoolikalt läbi.Hea teada !Enne serveerimist lase kastmel maitsestuda. LisandidGrillitud linnuliha või kala.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee