Linnuliha retseptid

LOUISIANA WOK 

Toidutare, 3. september 2006, 11:47
Wok-roog metsriisisegust, kalkunifileest, varssellerist, porrust ja tomatist. Maitsestatud tüümiani ja Tabasco kastmega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g metsriisisegu
5-6 varssellerit
1 porru
500 g kalkunifileed
2 sl õli
1 tl tüümiani
1 tl soola
mõni tilk Tabasco kastet
2-3 tomatit

Valmistamine
ValmistusviisKeeda riisisegu vastavalt pakendil toodud juhendile. Puhasta, loputa ja viiluta porru ning varsseller. Kalkunifilee lõika õhukesteks ribadeks. Kuumuta köögivilju ja kalkuniribasid õlis wok- või suurel praepannil pidevalt segades 5 minutit. Maitsesta soola, tüümiani ja Tabasco kastmega. Pese tomatid ning lõika kuubikuteks. Kalla tomatid ja riis pannile woki hulka ning kuumuta.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRoheline salat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee