KREEMJAS SPINATIWOK
Kogus: ühele
Koostisosad
1 mugulsibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
500 g värsket spinatit või külmutatud lehtspinatit
1 tl köömneid
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 dl crème fraiche'i
2 purki punaseid ube (à 400 g)
Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul ning küüslauk, kuumuta neid õlis wok- või suurel praepannil. Loputa värske spinat, eemalda puised osad ja haki lehed. Külmutatud spinat sulata poolenisti ja haki. Kuumuta spinatit koos sibula ja küüslauguga praepannil vedeliku aurustumiseni. Maitsesta soola, pipra ja köömnetega. Lisa segades juurde crème fraiche. Loputa punased oad külma vee all ja nõruta. Vala oad pannile woki hulka ning kuumuta.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai.
Kommentaarid (0)