Lõunasöögi retseptid

KREEMJAS SPINATIWOK 

Toidutare, 10. august 2006, 18:38
Kreemjas wok-roog spinati ja punaste ubadega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 mugulsibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
500 g värsket spinatit või külmutatud lehtspinatit
1 tl köömneid
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 dl crème fraiche'i
2 purki punaseid ube (à 400 g)

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul ning küüslauk, kuumuta neid õlis wok- või suurel praepannil. Loputa värske spinat, eemalda puised osad ja haki lehed. Külmutatud spinat sulata poolenisti ja haki. Kuumuta spinatit koos sibula ja küüslauguga praepannil vedeliku aurustumiseni. Maitsesta soola, pipra ja köömnetega. Lisa segades juurde crème fraiche. Loputa punased oad külma vee all ja nõruta. Vala oad pannile woki hulka ning kuumuta.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee