Lõunasöögi retseptid

Merevaigusupp 

Toidutare, 5. august 2005, 10:54
&#034Merevaigusupp &#034 
Aedviljasupp sulatatud juustuga. Maitsev ja kerge supp sobib süüa ka külmana.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Köögiviljad
0.25 tk Sibul
0.5 tk Puljongikuubik
50 g Sulatatud juust
Sool
5 dl Vesi

Valmistamine
Valmistusviis
Aja vesi keema ja lisa köögivili (lillkapsast, herneid, ube, porrut, maisi, porgandeid, shampinjone) ning terve suur sibul. Keeda köögivilju tasasel tulel u 10-15 minutit, kuni nad on krõmpsuvalt pehmed. Poole keetmise peal võib maitsestada kanapuljongikuubikutega. Tõsta supp tulelt, viska välja sibul. Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja kuumuta suppi, kuni juust on sulanud. Keema ära lase. Vajadusel maitsesta suppi soolaga. "Merevaiku" võib ka rohkem panna supisse, kuid ühe paki külmutatud köögiviljade kohta piisab ühest karbist küllalt.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee