Hommikusöögi retseptid

HAKKLIHA PRUUNIDE UBADEGA 

Toidutare, 10. märts 2006, 09:19
Hakklihahautis pruunide ubade ja mustade oliividega. Valmistamisaeg u 30-35 minutit. Sobib hästi pastakastmeks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
500 g hakkliha
1 suur purk pruune konservube
1 dl vedelamat tomatipastat
1 dl hapukoort
1 suur sibul
hakklihamaitseainet
küüslaugupulbrit
basiilikut
koriandri seemneid
purustatud musta pipart
veidike Cayenne'i pipart
2 kanapuljongikuubikut
praadimiseks õli
vett
musti oliive

Valmistamine
ValmistusviisPruunista hakkliha väheses rasvas ja maitsesta. Prae samas ka peeneks hakitud sibul. Kalla hakkliha-sibulasegu pannilt potti ja lisa tomatipasta, hauta kergelt läbi. Lisa vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel u 10 minutit, seejärel lisa loputatud oad, mustad oliivid ja kuumuta koos läbi. Tõsta pott tulelt ja lisa segades hapukoor ning kuumuta veel kord läbi. Vajadusel maitsesta soolaga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud makaronid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee