Küpsetised

Juustukook 

eva-liisa, 19. veebruar 2005, 16:34
Lihtsalt valmiv juustukook, mida külalised jumaldavad!

Koostisosad
Põhi
200 g Digestive küpsiseid
70 g võid
/2 tl lahustuva kohvi pulbrit (Nescafe)
Peale:
200 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200g kohupiima pastat
250 g hapukoort (Alma)
2 muna
1 1/2 dl tuhksuhkurt
1 tl vanillisuhkrut (Santa Maria)
3 tl lahustuva kohvi pulbrit (Nescafe)
3 tl zelantiinipulbrit+ 3 spl vett

Valmistamine
Purusta küpsised köögikombainis peeneks jahuks. Sulata või ja sega juurde lahustuva kohvi pulber. Lisa küpsisepuru ja sega ühtlaseks massiks. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva tordivormi põhja.
Sega omavahel zelantiinipulber ja vesi. Lase paisuda 5 minutit ja sulata kuumaveevannis. Lisa lahustuva kohvi pulber ja sega kuni lahustumiseni. Jahuta. Sega toorjuust, kohupiimapasta, hapukoor, munad, tuhksuhkur ja vanillsuhkur. Lisa zelantiinisegu ja sega ühtlaseks massiks.Vala segu põhjale ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.
Hea teada!
Serveerimiseks kolm võimalust:
1. Kaunista shokolaadist kohviubadega.
2. Kata kook ananassiviiludega, puista peale riivitud shokolaad ja lahustuv kohv
3. Kaunista kook oma fantaasia järgi.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee