Lõunasöögi retseptid

RÖSTITUD KOPRALIHA 

NadjaLiira, 13. veebruar 2009, 13:29
Kopraliha on delikatess. Valmistamisaeg u 60 minutit + üks ööpäev peab seisma marinaadis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25 t

Koostisosad
1 kg (parem kui oleks 4x250g)kopraliha, 1/2 tassi äädikat, 1 sl soola, 2 tl soodat, 1 keskmine mugulsibul, 4 viilu peekonit või soolapekki, maitsestamiseks soola ja pipart.

Valmistamine
ValmistusviisLiha tuleb hoolikalt pesta soolvees. Siis leotada 24 tundi soola-äädikalahuses. Lihatükid kuivatada, pesta ja keeta soodavees 10 min. Kurnata, kuivatada ning panna kuumale kuivale röstpannile, et tekkiks koorik, maitsestada. Asetada lihale sibularattad ja peekoni või soolapekki viilud. Seejärel praeahju küpsema (190 kraadi juures) kuni valmimiseni. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandidkartul, hapu marjakaste

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee