Lõunasöögi retseptid

Baklažaani-hakkliharoog 

Toidutare, 17. veebruar 2010, 08:56
Aafrika baklazhaani-hakkliharoog, kus on ka kabatashokki, paprikat ja tomatit. Rooga serveeritakse suurelt vaagnalt koos keedetud riisiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g hakkliha
2 sibulat
400-500 g baklazhaani
100 g kõrvitsat või kabatshokki
2 tomatit
1-2 paprikat
2-3 sl õli
1 tl soola
2 tl paprikapulbrit
1/2 ml Cayenne'i pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
LISAKS:
keedetud riisi

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibulad ning lõika baklazhaan, kõrvits ja tomatid kuubikuteks. Eemalda paprikatelt varred ja seemned ning lõika viljaliha õhukesteks tükkideks. Kuumuta suurel pannil õli ning pruunista seal kõigepealt hakkliha ja sibulad. Lisa baklazhaan, kõrvits ja lõpiks tomatid ning paprika. Maitsesta roog ja keeda seda, kuni aedviljade vedelik on aurustunud. Pane kuum keedetud riis vaagnale ja tõsta roog riisi peale.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee