Hommikusöögi retseptid

PEEDI-HAKKLIHAKASTE 

Toidutare, 6. november 2006, 06:59
Hakklihakastmesse on lisatud riivitud peeti. Valmistamisaeg u 40 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g peeti
1 suur sibul
25 g margariini või võid
300 g hakkliha
3 dl vett
1 liha- või aedviljapuljongikuubik
1 tl sidrunipipart
1/2 tl majoraani või punet
1 dl hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisKoori peedid ja sibul. Riivi need ning sega riivitud aineid pannil margariinis või võis. Lisa vähehaaval hakkliha ja sega kogu aeg. Tühjenda panni sisu potti, lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Keeda kastet tubli pool tundi ning lisa lõpuks hapukoor.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid või makaronid. Roheline lehtsalat muudab punase roa kergemaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee