Itaalia köök

Pastasalat a'la Itaalia 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:23
Pastasalat krevettide, oliivide, paprika ja tomatiga. Sobib pakkuda omaette või lõunalauas pea- või eellroana.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
280 g pastat
200 g kooritud krevette
12 musta oliivi
12 rohelist oliivi
1 kõvaks keedetud muna
4-5 tomatit
1 paprika
3 sl tükeldatud rohelist sibulat
2 sl kuiva veini
4 sl oliivõli
tabasco kastet (10 tilka või pisut enam)
soola
basiilikut

Valmistamine
Keeda pastat kergelt soolases vees, kuhu on lisatud 1-2 sl õli. Jahuta neid külma, jooksva vee all ja lase nõrguda. Tükelda kanamuna, sibul, tomatid ning paprika. Sega kõik salatiained pastaga, lisa õli ja vein. Maitsesta soola, tabasco ning basiilikuga. Lase salatil enne serveerimist vähemalt 15 minutit maitsestuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee