Kiudainerikkad toidud

Kartulirulaad 

Toidutare, 16. veebruar 2006, 19:42
Toorjuustu-sibula-porru-paprika-krevetitäidisega kartulirull.  Krevettide asemel võid kasutada ka sinki.

Koostisosad
500 g pudrukartuleid
4 muna
50 g riivjuustu (Emmentali)
soola
valget pipart
vürtsi
TÄIDIS:
200 g toorjuustu
1 väike punane sibul
tükk porrulauku
punast paprikat
200 g puhastatud krevette või sinki

Valmistamine
Koori kartulid ja keeda pehmeks. Nõruta sulanud krevettidest ülemäärane vedelik välja. Püreeri kartulid. Löö munad lahti, eralda rebud munavalgetest. Sega munakollased koos riivjuustuga kartulipüree hulka. Lisa maitseks soola ja pipart. Vahusta munavalged ja sega kartulipüree hulka. Laota segu ahjuplaadile pandud küpsetuspaberile ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 15 minutit. Võta välja ja lase jahtuda. Haki sibul, porru ja paprika peeneks. Määri küpsetatud ja jahtunud kartulipüreeplaadile toorjuust, hakitud sibul, porru ja paprika ning krevetid või ribadeks lõigatud sink. Keera plaat koos täidisega tihedalt rulli. Enne serveerimist lase mõnda aega jahedas maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee