Linnuliha retseptid

BROILER MAGUSHAPUS KASTMES 

Toidutare, 2. veebruar 2006, 13:58
Praetud broileri rinnafileetükid seente ja mungaoaidanditega magushapus kastmes. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
300-400 broileri rinnafileed
3 sl õli
3/4 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 porgand
väike tükk juursellerit
1/2 porrut
100 g shampinjone või austerservikuid
1-2 dl mungaoaidandeid
KASTE:
3 dl vett
1 kana- või aedviljapuljongikuubik
1/2 dl suhkrut
1/2 dl sojakastet
1-3 sl veiniäädikat
2 sl maisijahu

Valmistamine
ValmistusviisLõika broileri rinnafileed ristikiudu 0,5 cm paksusteks tükkideks. Kaabi porgand, puhasta seller, porru ja seened. Lõika need õhukesteks tükkideks. Sega kausis kokku kastme ained. Kuumuta osa õlist suurel pannil ja pruunista seal broileritükid kogu aeg segades. Maitsesta broiler soola ja valge pipraga ning pane kaussi ootama. Puhasta pann ja kuumuta veel veidike õli. Sega aedvilju ja seeni pannil heal kuumusel 4-5 minutit. Lisa pannile broileriliha, idandid ja kaste. Keeda rooga segades paar minutit. Paku magushaput broilerit hiina kombe kohaselt keedetud riisiga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidHiina kombe kohaselt keedetud riis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee