Aafrika köök

AAFRIKA KARRIBROILER 

Toidutare, 11. juuli 2009, 11:00
Vürtsikas tomatikastmes hautatud praetud broileritükid. Valmistamisaeg u 50 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
1 broiler
1 sibul
2-3 tl riivitud ingverit
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1 tl soola
1 tl karrit
3/4 tl tüümiani
2/4 tl kurkumit
1/2 tl musta pipart
1-2 sl hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisTükelda broiler koos luude ja nahaga kas kääride või noa abil ning kuivata tükid majapidamispaberiga. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta rasv potis või pannil. Pruunista selles broileritükid kahe puukahvliga keerates ja tõsta taldrikule. Pehmenda samas õlis sibul, ingver ja küüslauk. Lisa purustatud tomatid ja maitseained ning lase segu keema. Pane juurde kanatükid ja hauta rooga kaanega kaetult tubli 30 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud tume riis või täisterariis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee