AAFRIKA KARRIBROILER
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50
Koostisosad
1 broiler
1 sibul
2-3 tl riivitud ingverit
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1 tl soola
1 tl karrit
3/4 tl tüümiani
2/4 tl kurkumit
1/2 tl musta pipart
1-2 sl hakitud peterselli
Valmistamine
ValmistusviisTükelda broiler koos luude ja nahaga kas kääride või noa abil ning kuivata tükid majapidamispaberiga. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta rasv potis või pannil. Pruunista selles broileritükid kahe puukahvliga keerates ja tõsta taldrikule. Pehmenda samas õlis sibul, ingver ja küüslauk. Lisa purustatud tomatid ja maitseained ning lase segu keema. Pane juurde kanatükid ja hauta rooga kaanega kaetult tubli 30 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud tume riis või täisterariis.
Kommentaarid (0)