Linnuliha retseptid

Broiler itaalia moodi 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:24
Broiler paprikakastmes Itaalia moodi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 broiler
1 sibul
1 paprika
4 dl porganditükke
1 tl paprikapulbrit
2 sl õli või margariini
2 dl vett
1 tl soola
1-2 sl tomatipüreed
1 sl nisujahu
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomalste kermaviili)

Valmistamine
Tükelda broiler kääridega, loputa ja kuivata tükid majapidamispaberiga. Koori ja haki sibul. Eemalda paprika seemned ning lõika paprika tükkideks. Kuumuta kastrulis õli või margariin ja lase selles keema hakitud sibul ning paprikatükid. Lisa porgandid ja paprikapulber ning sega veel mõned korrad. Lisa potti vesi, sool, tomatipüree ja broileritükid ning keeda rooga kaanega kaetult umbes 35 minutit. Keera vahepeal broileritükke ja tõsta sibula-paprikasegu kulbiga nende peale. Sega nisujahu kooreseguse hapupiimaga ja lisa see valmimise lõpupoole ettevaatlikult segades leemele. Maitse rooga ning lisa vajaduse korral veidi ürdimaitseainet või natuke kanapuljongikuubikut. Paku toidu juurde keedetud riisi ja värsket rohelist salatit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee