Lõunasöögi retseptid

HAKKLIHA-AEDVILJASUPP 

Toidutare, 12. aprill 2008, 10:04
Hakkliha-aedviljasupp porgandi, pastinaagi, kaalika, kartuli, porru ja aedubadega. Hakklihasuppi võib lõpmatult varieerida, kasutades just neid aineid, mis on parajasti käepärast. Pehme kabatshokk, tomat ja spargelkapsas või aromaatsed lehtseller ja apteegitill annavad supile oma ilme. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 porgand
1 tükk pastinaaki
tükk kaalikat
väike tükk juursellerit
1 väike sibul
1 l vett
2 lihapuljongikuubikut
5-6 vürtsitera
4-5 kartulit
tükk porrut
2 dl aedube
250 g hakkliha
1 tl ürdisoola
1/2 tl basiilikut
peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKoori juurviljad ja sibul. Lõika need väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Lase vesi keema, lisa lihapuljongikuubikud, vürts, juurviljad ja sibul. Koori kartulid, lõika kuubikuteks ning pane supisse. Veidi hiljem lisa tükikestena hakkliha ja katkilõigatud porru ning tükeldatud aedoad. Maitsesta supp ja hauta seda kaanega kaetult veel 15 minutit. Puista peale hakitud peterselli. Hakklihasuppi võib lõpmatult varieerida, kasutades just neid aineid, mis on parajasti käepärast. Pehme kabatshokk, tomat ja spargelkapsas või aromaatsed lehtseller ja apteegitill annavad supile oma ilme.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee