Hommikusöögi retseptid

AVOKAADOKASTE SALATILE 

Toidutare, 8. detsember 2007, 14:09
Avokaado-hapukoorekaste salatile. Serveeri kalast, vähilistest või aedviljadest tehtud salatite kastmena. Sobib ka dipikastmeks aedviljade juurde. Valmistamisaeg u 5 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
5

Koostisosad
1 avokaado
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1 dl hapukoort
1 sl sidrunimahla
1 väike küüslauguküüs
2 ml sidrunipipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1-2 ml soola

Valmistamine
ValmistusviisPoolita avokaado ja eemalda kivi. Eralda viljaliha ning peenesta see lõikelaual kahvliga. Sega kastme ained kausis. Kastme valmistamisel võib kasutada ka mikserit või saumikserit. Serveeri kalast, vähilistest või aedviljadest tehtud salatite kastmena. Avokaadokaste sobib ka dipikastmeks aedviljade juurde. Avokaadokastme isuäratav roheline värv tumeneb kergesti. Seepärast tuleks kaste valmistada alles vahetult enne söömist ja hoida külmas.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee