Mehhiko köök

MEHHIKO SALAT 

Toidutare, 16. august 2006, 06:14
Vürtsikas majoneesi-hapukoorekastmes hakkliha-tomati-juustusalat tortillakrõpsude või taco-põhjadega. Valmistamiseg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
400 g hakkliha
1/2 tl soola
1/2 tl tshillipipart
3-4 tilka tabascot
1 väike pea jääsalatit
6-7 tomatit
2-3 dl riivitud juustu
1 kotike tortillakrõpse (nacho) või taco-põhju
KASTE:
1 1/2 dl majoneesi
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
tacokastet või tshilliketshupit

Valmistamine
ValmistusviisPruunista hakkliha teflonpannil omas rasvas, maitsesta soola, tshillipipra ja tabasco'ga ning lase jahtuda. Tükelda salat ja lõika tomatid sektoriteks. Sega majonees ja kooresegune hapupiim. Maitsesta taco-kastme või tshilliketshupiga. Pane serveerimisnõusse kihiti salat, tomatid ja hakkliha. Nõruta kaste peale ja sega kergelt. Raputa peale riivjuust ja murenda lõpuks salatisse tortillakrõpsud või taco-põhjad. ServeerimisviisEnne serveerimist lase salatil veidi aega maitsestuda.LisandidKülm õlu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee