Lõunasöögi retseptid

PUUVILJADEGA JUUSTUSALAT 

Toidutare, 3. juuni 2007, 17:00
Koore- ja sinihallitusjuustu salat viinamarjade, õuna, pirni, kurgi ja salatiga vürtsikas hapukoorekastmes. Valmistamisaeg u 15 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
150 g viinamarju
1 roheline õun
2 pirni
tükk kurki
100 g koorejuustu
100 g sinihallitusjuustu
1 väike pea jääsalatit
1/2 sidruni mahl
KASTE:
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
2 tl sojakastet
2-3 tl sidrunimahla
2 tl sinepit
2 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 ml suhkrut
veidike valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisPese viinamarjad, poolita ja võta seemned välja. Koori õun ja pirnid. Lõika puuviljad, kurk ja koorejuust ribadeks ning sinihallitusjuust kuubikuteks. Rebi salat väikesteks tükkideks. Sega kõik salati ained serveerimisnõus ja pigista peale 1/2 sidruni mahl. Kõige parem on salat pisut jahtununa, aga mitte liiga külmana. Sega kokku kastme ained ning serveeri kaste eraldi.ServeerimisviisEnne serveerimist jahutada pisut.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee