Linnuliha retseptid

Tulised broileripirukad 

Toidutare, 15. detsember 2007, 06:43
Tšillised kanapirukad.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 valmis lehttainatükki
2 broilerifileed
2 sl õli
1/4 tl tshillipulbrit
1 küüslauguküüs
1/2 hakitud sibulat
2 tl peenestatud koriandrit
1 tl teravat tshillikastet
soola
1 muna määrimiseks

Valmistamine
Pane tainatükid sulama. Puhasta broileriliha nahast ja luudest ning lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta õli ja vürtsita tshilliga. Hauta sibul ja küüslauk maitsestatud õlis pehmeks ning lisa kanalihakuubikud ja koriander. Sega kuumutades korralikult ja jäta 5 minutiks kaane alla hauduma. Maitsesta täidis soola ja tshillikastmega ning pane jahtuma. Rulli tainatükid poole õhemaks, nii et need jäävad u 25 cm pikkusteks. Lõika neist ümmarguse vormiga kettad, mille läbimõõt on u 8 cm. Jaota täidis tainaketastele, paigutades selle iga tainatüki keskele, määri servad munavalgega ja keera tainas kahekorra, nii et tulevad poolkuu kujulised pirukad. Küpseta u 10 minutit ahju keskmises osas 150 kraadises kuumuses. Pirukad saad pealt krõbedaks, kui määrid need üle munaga ja riputad enne küpsetamist peale riivsaia, seesamiseemneid või riivjuustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee