Kiudainerikkad toidud

Kartuli-õuna-kotletid 

Sirje Rekkor, 19. september 2012, 05:54
Õuna-kartuli-kotlettide lisandiks sobib hapukoor või soovikohased külmad kastmed. Praadimise asemel võib kotlette ka ahjus küpsetada. 

Koostisosad
600 g keedetud kartuleid
500 g õunu
1 dl nisujahu
2 muna
soola
jahvatatud valget pipart
praadimiseks toiduõli

Valmistamine
Keedukartulid riivida jämedal riivil. Õunad koorida, seemnekojad lõigata ära ja viljaliha riivida jämedal riivil. Riivitud kartul ühendada riivitud õunaga, lisada lahtisegatud munad ja jahu ning segada ühtlaseks tainaks. Maitsestada. Vormida väikesed lamedad kotletid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveerida kuumalt, lisandiks hapukoort või soovikohaseid külmi kastmeid. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee