Kalatoitude retseptid

Hõbeheik köögiviljadega 

Sirje Rekkor, 11. märts 2009, 19:14
Köögiviljadega hautatud hõbeheik.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 40 minutit.

Koostisosad
1 kg hõbeheiki
5 kartulit
3 porgandit
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 tomatit
5 dl vett
soola
maitserohelist
sidrunimahla
jahvatatud valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisKartulid ja porgandid lõigata viiludeks, sibul ratasteks, küüslauk suruda läbi küüslaugupressi. Kartul ja porgand panna sibula ja küüslauguga vaheldumisi kihiti haudepotti, kihtide vahele riputada hakitud maitserohelist ja soola. Kallata üle kuuma veega ja hautada tasasel tulel 15 minutit. Kala lõigata suuremateks tükkideks, maitsestada soola, valge pipra ja sidrunimahlaga ning lasta vähemalt 10 minutit maitsestuda. Kalatükid panna potti köögiviljadele, peale asetada viiludeks lõigatud tomatid ning kuumutada kaane all tasasel tulel 15 minutit. Valmis roale puistata maitserohelist, soovi korral lisada hapukoort. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee