KALA-TOMATISUPP
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g kalafileed (ahven, forell, lõhe vm)
1-1,5 l kalapuljongit
6-7 kartulit
4-5 väiksemat tomatit
meresoola
valget terapipart
värsket basiilikut
Valmistamine
ValmistusviisLasta eelnevalt keedetud kalapuljong keema tõusta, lisada küllaltki suurte tükkidena kartul, maitsestada meresoola ja valge pipraga. Soovi korral ka poole teelusikatäie kuivatatud basiilikuga. Tomatid kasta korraks keevasse vette ja koorida. Kui kartul on pehme, lisada tomatisektorid (tomat kaheksaks tükiks lõigatud) ja kalatükid. Lasta veidi haududa, kuni kala on pehme. Valmis supile lisada hakitud värsket basiilikut. Nipp: proovige, kuidas sobivad kokku värske kala ja suitsukala. Lisage supile ka suitsukalatükke.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)