Hommikusöögi retseptid

SINGI-SPINATIKASTE 

Toidutare, 14. aprill 2009, 18:46
Singi-spinatikaste spagettidele. Valmistamisaeg u 25 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25

Koostisosad
300 g spagette
2 l vett
2 tl soola
KASTE:
200 g peekonit või suitsusinki või -ribi
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
2 sl õli või margariini
2 dl vahukoort
175 g külmutatud spinatit
150 g (3 dl) spargelkapsa õisikuid
1/2 tl soola
1 tl sidrunipipart
1 dl riivjuustu

Valmistamine
ValmistusviisKeeda spagetid juhendi järgi pehmeks ja nõruta need. Lõika sink õhukesteks ribadeks. Koori ning haki sibul ja küüslauguküüned. Sega hakitud sibul, küüslauk ja singiribad pannil kuumas rasvas ning pruunista need kergelt. Kui suitsuliha on rasvane, pole õli tarvis. Lisa vahukoor, spinat, tükeldatud spargelkapsa õisikud, sool, sidrunipipar ja riivjuust. Keeda kastet tasasel tulel 5-10 minutit ja maitsesta vajadusel. Sega singi-spinatikaste potis spagettide hulka ja serveeri kuumalt.ServeerimisviisServeeri kuumalt.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee