Kalatoitude retseptid

Suitsuräimevorm 

Toidutare, 27. märts 2009, 08:41
SuitsuräimevormFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne suitsuräimevorm sobib nii hommikusöögiks kui kergeks lõunaroaks, viimasel juhul koos kuumade keedetud kartulitega. Maitseb hästi ka külmalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
VALMISTUSAEG: 15 MINUTIT + 25 MINUTIT AHJUS

Koostisosad
10 tk suitsuräimed
1 tk Porrulauk
2 tk Muna
2 dl Rõõsk koor 10%
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
250 g Šampinjonid
2 sl Või

Valmistamine
Puhasta räimed. Viiluta õhukeselt porru. Laota võitatud väiksemasse ahjuvormi kõigepealtporru ja siis räimefileed. Sega omavahel munad ja kohvikoor. Maitsesta soola-pipraga ningkalla kalale. Küpseta ahjus 200° juures 25 minutit ehk kuni muna on hüübinud. Samal ajalviiluta seened ja küpseta pannil võis. Kata räimevorm seentega ja serveeri kohe

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee