Lõunasöögi retseptid

LŌHEKALASUPP 

Raili, 24. detsember 2007, 19:06
Lihtsad komponendid mis on kergesti kättesaadavad. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
2 liitrit vett
300 g lōhekala
2 kartulit
2 porgandit
1 kalabuljongi kuubik
1 loorberileht
sidrunipipart
soola
tilli

Valmistamine
ValmistusviisAja vesi keema, lisa puljongikuubik ja porgandi kettad. Keeta porgand pool pehmeks ja siis lisada kartuli ja lõhe kuubikud,lisada sool. Kartul ja kala keevad kiiresti 5-10 minutit. Lasta supil seista 5 minutit kaane all ilma keetmata. Lisada tilli supi peale. Soovikorral võib lisada sidrunipipart. Annab hea hapuka maitse.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidTillivõileivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee